Skanaus teambuilding’o patirtis Vilniuje su „River Town“ restoranu
Jei ieškote unikalios teambuilding‘o patirties Vilniuje, „River Town“ restoranas siūlo išskirtinę galimybę suorganizuoti savo įmonės renginį ar kolektyvo šventinį
Skaityti daugiauFrigorifico Las Piedras, esantis Urugvajuje, yra gerai žinomas mėsos perdirbimo ūkis, kuris specializuojasi aukštos kokybės brandintos mėsos gamyboje. Ši įmonė, įsikūrusi Las Piedras mieste, įgijo tarptautinę reputaciją dėl savo nuoseklios aukštos kokybės ir įvairių mėsos produktų asortimento. River Town shop komanda, ilgą laiką bendradarbiaudama su šiuo ūkiu jau seniai spėjo įsitikinti šio gamintojo keliamais kokybės standartais savo produkcija ir suprato, kad tik dirbant su geriausiu, gali tapti geriausias!
Aukštos kokybės mėsos perdirbimas
Frigorifico Las Piedras yra įmonė, kuri deda didelį akcentą į aukštos kokybės mėsos perdirbimą. Jų gamybos procesas prasideda su pačia aukščiausios kokybės jautiena, kuri yra atsargiai atrinkta ir ruošiama tolimesniam perdirbimui. Šviežia jautiena yra ruošiama pagal įmonės griežtus standartus ir kokybės kontrolę, siekiant užtikrinti šviežumą ir skonį.
Po paruošimo mėsa yra perdirbama naudojant pažangias technologijas ir įrangą, kuri užtikrina optimalų mėsos apdirbimo procesą. Tai apima supjaustymą, formavimą, marinavimą ir kitus perdirbimo žingsnius. Šie procesai leidžia maksimaliai išnaudoti mėsos skonį ir sultingumą bei pasiūlyti įvairių skonių ir formų mėsos produktus.
Jautienos Brandinimas
Vienas iš svarbiausių žingsnių mėsos perdirbimo procese yra brandinimas. Dažniausiai sutinkamas produktas mūsų gyvenimuose tai yra brandinta jautiena. Brandinimas yra procesas, kurio metu jautiena yra laikoma tam tikrą laiką tamsoje, kontroliuojamoje temperatūroje, siekiant suteikti mėsai ypatingo skonio ir minkštumo. Brandinimo metu mėsa yra laikoma tam tikrą laiką, kad natūralūs fermentai ir fermentacijos procesai galėtų suteikti jautienai ypatingo skonio ir minkštumo savybių. Šis žingsnis taip pat padeda sumažinti mėsos kietumą ir pagerina jos sultingumą bei skonį. Jautieną kuri išbuvo šiose kontroliuojamose sąlygose bent 28 dienas , jau galime vadinti – brandinta jautiena.
Frigorifico Las Piedras žino, kad brandinimas yra svarbus mėsos kokybės ir skonio aspektas, todėl jie naudoja skirtingus brandinimo metodus priklausomai nuo konkretaus produkto ir kliento pageidavimų. Tai gali būti sausas brandinimas, šlapias brandinimas arba brandinimas naudojant skirtingus prieskonius ir marinatus, kad būtų pasiektas pageidaujamas skonis ir tekstūra.
Kokybės kontrolė
Visas mėsos perdirbimo ir brandinimo procesas Frigorifico Las Piedras ūkyje yra stebimas ir kontroliuojamas griežtai, siekiant užtikrinti aukštą kokybę ir saugumą. Tai apima reguliarią mėsos kokybės ir švaros tikrinimą per visą gamybos grandinę, nuo pradinio supirkimo iki galutinio produktų išsiuntimo.
Šis gamintojas laikosi aukštų standartų ir tarptautinių reikalavimų, kad užtikrintų, jog jų mėsos produktai atitinka klientų lūkesčius ir yra saugūs vartoti.
Frigorifico Las Piedras: Triuškinantis Pasiekimas 2023 m. Pasaulio konkurse „World Steak competition“
2023 m. Frigorifico Las Piedras ūkis šiame konkurse pasiekė išskirtinį triumfą, laimėdami tris aukso medalius trijose skirtingose kategorijose:
– Brandinto antrekoto
– Brandintos išpjovos
– Brandintos nugarinės
Šis pasiekimas pripažino jų nepaprastą mėsos kokybę, padidino jų tarptautinį prestižą, bet ir sustiprino jų pozicijas mėsos pramonėje kaip vienos iš stipriausių „žaidėjų“ brandintos jautienos segmente.
Populiariausias visad buvo ir bus!
Pasak “Las Piedras”parduodamų ir eksportuojamų į kitas šalis produktų sąraše jau kelis metus iš eilės yra – Brandintas jautienos antrekotas.
28 dienų, šlapio brandinimo- jautienos antrekotas iš “Las piedras” ūkio įsikūrusio urugvajuje. Specialus šeimos receptas bei subalansuotas, grūdų kiekis, šiam kepsniui suteikia unikalaus skonio! 2023 metų „world steak competition“ aukso medalio prizininkas!
Antrekotas (rib eye):, šioje dalyje riebaliukas yra išsidėstęs viduryje, todėl kepant pasiskirsto, gražiai tolygiai per visą kepsnį. Toks kepsnys yra išraiškingo, puikaus skonio.
Kaip sako dauguma pasaulio šefų, brandinto jautienos antrekoto receptas yra vienas paprasčiausių – “tik neperkepk mėsos” taip juokaudami šefai, akcentuoja, jog mokėjimas tinkamai išsikepti kespnį yra be galo svarbus dalykas, jeigu norime pasimėgauti visomis brandinto antrekoto skoninėmis savybėmis. O kai skonis nuostabus tai ir brandinto antrekoto kaina yra nebesvarbu.
Šį puikų antrekotą taip pat galite užsisakyti ir užsukę į www.rivertownshop.lt
Visad tarp geriausių – Brandinta jautienos nugarinė
Brandinta jautienos nugarinė, šiame ūkyje vienareikšmiškai visada buvo antroji pozicija kurią, “Las Piedras” ūkio klientai labiausiai mėgsta!
28 dienų, šlapio brandinimo- jautienos nugarinė iš “Las piedras” ūkio įsikūrusio urugvajuje. Specialus šeimos receptas bei subalansuotas, grūdų kiekis, šiam kepsniui suteikia unikalaus skonio! 2023 metų „world steak competition“ aukso medalio prizininkas!
Nugarinė (new york strip):savo struktūra šis kepsnys panašus į išpjovą, tačiau šiame kepsnyje riebaliukas yra išsidėstęs šone ir suteikia šiai daliai sultingumo
Nugarinė nėra toks minkštas kepsnys kaip išpjova, tačiau neretai tarp visų kepsnių fanų ši dalis užima pirmą vietą, dėl savo universalaus skonio ir tekstūros įpatybių!
River Town Shop įkūrėjai Šarūnas Marčiulaitis ir Darius Miciulevičius visada norėdami nustebinti savo svečius, renkasi produkciją iš šio “Las Piedras” ūkio.
Inovacija ir technologijos
Be to, Frigorifico Las Piedras nuolat siekia inovacijų ir technologinių pažangų savo gamybos procesuose. Jie investuoja į naujausią įrangą ir technologijas, siekdami pagerinti gamybos efektyvumą, kokybę ir saugumą bei atitikti sparčiai besikeičiančius rinkos poreikius.
Tarptautinė rinka
Frigorifico Las Piedras brandintos mėsos produktai yra paklausūs ne tik Urugvajuje, bet ir užsienyje. Šios įmonės produkcija dažnai eksportuojama į įvairias pasaulio šalis, įskaitant Lotynų Ameriką, Europą ir kitus regionus. Jų mėsos produktai yra vertinami dėl jų aukštos kokybės, skonio ir saugumo garantijos.
Tvarus gamybos procesas
Frigorifico Las Piedras deda didelį dėmesį tvarumui ir aplinkosaugai. Jie siekia sumažinti savo ekologinį pėdsaką ir prisidėti prie bendros aplinkos apsaugos pastangų. Tai padeda jiems ne tik išlaikyti gerą reputaciją, bet ir prisidėti prie ilgalaikės aplinkos tvarumo.
Reputacija ir pasitikėjimas
Su savo ilgamete patirtimi mėsos pramonėje, Frigorifico Las Piedras yra žinomas kaip patikimas tiekėjas, kurio produkcija atitinka aukščiausius tarptautinius standartus. Jų nuosekli kokybė ir įvairus produktų asortimentas padeda jiems išlaikyti stiprią reputaciją tiek Urugvajuje, tiek užsienyje.
Frigorifico Las Piedras yra puikus pavyzdys aukštos kokybės brandintos mėsos gamintojo, kurio prioritetas yra klientų pasitenkinimas ir aukščiausios kokybės produktų pasiūla.
Jei ieškote unikalios teambuilding‘o patirties Vilniuje, „River Town“ restoranas siūlo išskirtinę galimybę suorganizuoti savo įmonės renginį ar kolektyvo šventinį
Skaityti daugiauCezario Salotos: Restorano „River Town“ Rekomendacijos Cezario salotos – tai klasikinis patiekalas, kuris jau daugelį metų džiugina gurmanus visame
Skaityti daugiauKeistesni garnyrai prie kepsnio: River Town šefų rekomendacijos Kai kalbame apie kepsnius, tradiciniai garnyrai, tokie kaip keptos bulvės ar
Skaityti daugiauPopuliariausi garnyrai, kurie puikiai dera prie kepsnio, yra įvairūs ir dažnai priklauso nuo regiono bei individualių pageidavimų. Tačiau šie
Skaityti daugiauŠiame straipsnyje norime paneigti, seną nusistovėjusią nuomonę, jog jeigu užsakoma yra steak‘as tai būtinai padavėjas turi atnešti išpjovos pjausnio
Skaityti daugiauLabai dažnai visuomenėje matome, žodžių junginį “sauso brandinimo”, “sausai brandinta jautiena”, bet dąžnas iš mūsų nežino kas gi per
Skaityti daugiauCezario Salotos: Restorano „River Town“ Rekomendacijos Cezario salotos – tai klasikinis patiekalas, kuris jau daugelį
Keistesni garnyrai prie kepsnio: River Town šefų rekomendacijos Kai kalbame apie kepsnius, tradiciniai garnyrai, tokie
Populiariausi garnyrai, kurie puikiai dera prie kepsnio, yra įvairūs ir dažnai priklauso nuo regiono bei
Šiame straipsnyje norime paneigti, seną nusistovėjusią nuomonę, jog jeigu užsakoma yra steak‘as tai būtinai padavėjas
Labai dažnai visuomenėje matome, žodžių junginį “sauso brandinimo”, “sausai brandinta jautiena”, bet dąžnas iš mūsų
Ar esate dalyvavę aliejaus degustacijoje? Taip, tikrai – aliejaus. O tiksliau, ypač tyro, įvairiais titulais
Namuose išsikepti jautienos kepsnį, kuriuo gali pasigirti net “River Town” restorano šefai Šarūnas
Maistas suvienija žmones. Dalinimasis maistu, gaminimas, valgymas kartu – tai universali viso pasaulio kalba. Ji
Atšilus orams kartu prasideda ir lauko kepsninių sezonas. Maisto ruošimas lauke, kepsninėje
River Town – neįtikėtinai skani vieta Vilniaus mieste. Šiame restorane ypatingai dominuoja geras vynas –
No products in the cart.
Explore Food ItemsKrepšelis tuščias.