Jautienos išpjova (tenderloin): mažiausiai dirbantis jaučio nugaros raumuo, esantis po nugarine. Mėsa – minkšta, neturinti riebalinio sluoksnio. Tai brangiausia jautienos dalis, nes šių pjausnių iš viso jaučio gaunama mažiausiai. Pasirinkus jautienos išpjovos kepsnį, jūs garantuotai mėgausitės, minkštutėle, burnoje tirpstančia brandinta jautiena.
Mūsų rekomendacija: šį kepsnį pagardinti naminiu kreminiu pipiriniu padažu.
Skanaus!
Kilmės šalis: Urugvajus
Gamintojo ūkis: „Las piedras“
Brandinimo laikas: 28 dienos
Laikymo sąlygos: šaldytuve 0-+4c temperatūroje
Jautienos išpjova
28 dienų, šlapio brandinimo- jautienos išpjova iš “las piedras” ūkio įsikūrusio urugvajuje. specialus šeimos...
28 dienų, šlapio brandinimo- jautienos išpjova iš “las piedras” ūkio įsikūrusio urugvajuje. specialus šeimos receptas bei subalansuotas, grūdų kiekis, šiam kepsniui suteikia unikalaus skonio! 2023 metų „World Steak Competition“ aukso medalio prizininkas!
€16.00 – €60.00
Nuo šiol pristatome visoje Lietuvoje su DPD FreshDPD logo
SVARBU! Visus užsakymus su DPD Fresh paslauga, pristatome: Trečiadieniais/ Penktadieniais.
SVARBU! Visus užsakymus su DPD Fresh paslauga, pristatome: Trečiadieniais/ Penktadieniais.
Jautienos išpjova (tenderloin): mažiausiai dirbantis jaučio nugaros raumuo, esantis po nugarine. Mėsa – minkšta, neturinti riebalinio sluoksnio. Tai brangiausia jautienos dalis, nes šių pjausnių iš viso jaučio gaunama mažiausiai. Pasirin...
Papildoma informacija
Svoris | N/A |
---|---|
Svoris | 0.3 kg, 0.5 kg, 1 kg |
Kepsnio rūšis | Išpjova |
Ingredientai | Druska, Pipirai, Prieskoniai |
Fasavimas | Sufasuota |
Brandinimas | 28 dienos |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.