Top3 rinkinį sudaro:
urugvajietiškas antrekotas 250g;
urugvajietiška nugarinė 250g;
urugvajietiška išpjova 200g;
„Kamado enciklopedija“ atsirado todėl, kad šiuo daugiafunkciu keramikos stebuklu gali lengvai naudotis visi. Kaip filmuke apie talentingą pelytę, kuri visus išmokė pamilti maistą iš esmės, taip ir mes, dvi damos, kurios, atrodo, niekaip netinka prie BBQ sąvokos, mokysime jus pamilti maistą, gamintą ant ugnies. Mes pačios esame giliai įklimpusios į šią meilę, kuri atneša labai daug teigiamų emocijų, gomurio malonumų ir smagių vakaronių terasoje
Ką rasite knygoje?
-Trumpą instruktažą apie kamado kepsninės dalis
-Temperatūros valdymo instrukcijas
-Neskausmingą pirmą kartą
-Valymo ir priežiūros patarimus
-Būtiniausių priedų sąrašą
-Netiesioginio kepimo skyrių (su deflektoriais)
-Karšto rūkymo skyrių (su deflektoriais ir rūkymo priedais)
-Šalto rūkymo skyrių (generatorius ir žvakutė)
-Dviejų zonų ir tiesioginio kepimo skyrių (su viena deflektoriaus pusele arba be jų iš viso)
-Gero kepsnio ABC
-Ketaus indai, puodai, kazanai, keptuvėlės ir viskas, kas kepama ir troškinama juose + priežiūros instrukcijos
-Dviejų akmenų “krosnies” kepimo sistema (pyragai, picos, kibinai ir dar daugiau)
-Visą šūsnį laiko patikrintų, draugų ir šeimų užskaitytų receptų – nuo paveldėtų iš močiutės iki pasiskolintų iš italijos priemiesčio krosnių atiduodame Jums, su visomis išsamiomis instrukcijomis KAIP tai padaryti namuose – paprastai. Su mūsų asmeniniais patarimais ir iš patirties atsiradusiomis kepimo gudrybėmis. Pajauskime kepimo malonumus kartu.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.